Pozivamo sve zainteresovane da se prijave…može i online

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na događaj Predstavljanje Smernica za registraciju i sticanje statusa socijalnog preduzetništva koji će biti održan u četvrtak 11.05.2023. od 12h u Kafe bar 16 u ulici Cetinjska 15a, Beograd.
Smernice objašnjavaju na koji način socijalna preduzeća, u različitim pravnim formama, mogu da steknu status socijalnog preduzetništva, kakve izmene je potrebno da donesu kako bi dobili taj status, i kakve obaveze proističu iz tog statusa.
Smernice su praktično uputstvo za sve one koji žele da registruju status socijalnog preduzeća ili one koji žele da osnivaju nova socijalna preduzeća.
Namera nam je da na ovom događaju upoznamo zainteresovane strane sa tekstom Smernica, porazgovaramo o izazovima, preprekama i mogućnostima pred kojima mogu da se nađu subjekti koji žele da steknu status socijalnog preduzeća, ali i da podstaknemo diskusiju o izazovima u oblastima socijalnog preduzetništva.
Ukoliko ste zainteresovani za navedene teme, pozivamo Vas da povratnu informaciju o Vašem prisustvu pošaljete do 10. maja na: marina.kurilj@solidarnaekonomija.rs